Lovită și amenințată pe patul de spital

Caz cutremurător la Târgu Jiu, acolo unde o femeie de 26 de ani fost amenințată pe patul de spital de soțul ei de 43 de ani. Femeia a ajuns la spital în urma bătăilor aplicate de soț. Poliția deschisese deja dosar penal pe numele acestuia, după ce bărbatul a fost la locuința soacrei, acolo unde soția se adăpostise pentru a scăpa de el, și le-a agresat pe amândouă.

La numai o zi de la deschiderea dosarului penal, bărbatul a mers la spital cu un cuțit tip briceag, ce a fost găsit de poliţişti asupra sa.

"În urma investigațiilor medicale, tinerei i-a fost stabilit diagnosticul de leziuni traumatice, care s-au putut produce prin lovire cu corp dur și comprimare cu mâna, fiind examinată de medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Gorj, necesitând pentru vindecare 3-4 zile de îngrijiri medicale, fără să îi fi fost pusă în primejdie viața", arată IPJ Gorj. 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg Jiu, cu propuneri legale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare, distrugere, port fără drept de obiecte periculoase şi violenţă în familie. Poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioada de 5 zile, împotriva agresorului. (A.M.)

Vizualizări: 3,839

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: