Lui Kovesi i s-a interzis să vorbească despre propriul dosar

Fosta şefă DNA Laura Codruţa Kovesi a declarat, joi, după mai mult de şase ore de audieri la Secţia de investigare a magistraţilor în dosarul aducerii în ţară a fostului director FNI Nicolae Popa, că are interdicţie de a vorbi cu presa despre dosarul său. Potrivit unor surse, Kovesi a fost pusă sub control judiciar și are interdicție de a părăsi sala timp de 60 de zile.

E a vorbit despre "campania de hărţuire" cu care s-a obişnuit. "În acest moment am interdicţie de a vorbi cu presa despre dosarul pentru care am fost astăzi citată. În acest moment nu am voie să vă spun absolut nimic cu privire la ce s-a întâmplat astăzi aici şi nici cu privire la acest dosar. Mi s-a interzis de către procurorul de caz să mai vorbesc cu presa despre acest dosar. Cred că este o măsură de a închide gura, de a nu mai spune ce se întâmplă, o măsură de a ne hărţui în continuare pe toi cei din sistemul judiciar care ne-am făcut treaba", a declarat Kovesi.

Ea a spus că este într-o procedură internaţională din care a ieşit prima. "Probabil că disperarea unora că voi ocupa acea funcţie a ajuns la anumite cote şi, din acest motiv, eu nu mai am voie să vorbesc", a susţinut fosta şefă DNA.

Vizualizări: 978

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: