Criminala care a șocat o țară întreagă rămâne la Psihiatrie

Loredana Martins, femeia care și-a ucis partenerul, iar apoi a dat foc apartamentului din Târgu Jiu pentru a-și ascunde îngrozitoarele fapte, rămâne internată la Spitalul de Psihiatrie Jebel. Imediat după ce anchetatorii au descoperit ce a făcut, ea a fost reținută pentru 24 de ore, după care a fost internată în spital.

Scenele șocante s-au petrecut la începutul acestui an. Din ianuarie, femeia este internată la Psihiatrie. Procurorii au solicitat ca aceasta să rămână în continuare în spital, iar judecătorii de la Tribunalul Gorj le-au admis sesizarea.

„Admite sesizarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj (...) confirmă măsura de siguranţă a internării medicale dispusă prin încheierea nr. 3/09.01.2019 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Gorj în dosarul nr. 96/95/2019, definitivă prin încheierea nr. 13/15.01.2019 a Curţii de Apel Craiova, cu privire la intimata Martins Carmen Loredana, în prezent internată la Spitalul de Psihiatrie Jebel, până la însănătoşire sau până la o ameliorare care să înlăture starea de pericol. (...) Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, a fost decizia magistraților Tribunalului Gorj.

Pe fondul consumului de alcool, la începutul lunii ianuarie, femeia s-a certat cu partenerul său, l-a agresat, l-a înjunghiat și apoi i-a dat foc apartamentului. Bărbatul n-a mai avut nicio șansă. (M.M.)

Vizualizări: 3,059

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: