Tată și fiu, trimiși în judecată pentru trafic de droguri

Doi gorjeni, tată și fiu, sunt acuzați de trafic de droguri. În timp ce fiul este în arest preventiv încă de la începutul acestei luni, tatăl său a fost plasat sub control judiciar. Mascații au descins la locuința lor, unde au găsit cannabis. Nazian și Marian Sfîrlogea au fost trimiși în judecată pe 25 martie.

Cei doi bărbați sunt din Turceni. Pentru amândoi, judecătorii au prelungit măsurile preventive. Fiul rămâne în arest cel puțin până săptămâna viitoare, iar tatăl său va fi tot sub control judiciar și nici nu are voie să ia legătura cu martorii din acest dosar.

“Constată legalitatea şi temeinicia arestării preventive și controlului judiciar. (...) menţine măsura arestării preventive faţă de inculpatul Sfîrlogea Emil-Nazian, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, (...) menține măsura controlului judiciar dispusă cu privire la inculpatul Sfîrlogea Marian. (...) inculpatul Sfîrlogea Marian, pe durata măsurii preventive a controlului judiciar, trebuie să respecte următoarele obligaţii: -să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; -să informeze organul judiciar cu privire la schimbarea locuinţei; -să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; -să nu depăşească limita teritorială a României; -să nu se apropie şi să nu comunice în mod direct sau indirect, pe nici o cale, cu inculpatul Sfîrlogea Emil-Nazian şi cu martorii Papa Constantin Dorin, Guiu Adrian, Giurescu Dumitru Iustinian, Draica Dorin Gabriel. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în 48 ore”, a fost decizia magistraților.

Vizualizări: 2,830

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: