Luis Popa vrea „o funcție de decizie” în Consiliul Județean

Social-democratul Luis Popa țintește sus. Nu își dorește funcția de consilier personal al președintelui Consiliului Județean, Gorj, ci un post mult mai important în aceeași instituție. Luis Popa și-ar dori să devină administratorul public al Consiliului Județean.

Vicepreședintele organizației municipale a PSD Târgu Jiu, Luis Popa, vrea o funcție mai importantă la nivelul Consiliului Județean Gorj. Pentru moment, i s-a propus să fie consilierul personal al lui Cosmin Popescu, post lăsat vacant de Ion Călinoiu. „Au fost anumite discuții referitoare la această funcție. Momentan, vreau să rămân ca director al firmei de salubritate. Nu am luat nicio decizie. După zece ani de activitate în privat, în care am luat-o de la zero, parcă aș vrea mai mult. O funcție de decizie”, a anunțat Luis Popa, la Gorj TV.

Luis Popa a mai declarat că au fost discuții pentru funcția de administrator public al Consiliului Judeţean Gorj. Aceasta, însă, poate fi ocupată prin concurs. „Încă analizez această oportunitate, dar, momentan, sunt director comercial la firma de salubrizare. Aș vrea o funcție în cadrul Consiliului Județean să pot să-mi pun în practică ideile, cum aș vedea eu dezvoltarea administrației județene și să caut soluții pentru a aduce un plus de valoare pentru acest oraș și județ. S-a discutat, la un moment dat, despre funcția de administrator public, la Consiliul Județean. Această funcție m-ar tenta”, a mai declarat Popa.

Vizualizări: 3,526

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: