Se amână deschiderea Bazei de tratament de la Săcelu

Conducerea CE Oltenia a amânat deschiderea bazei de tratament de la Săcelu, programată pentru perioada 10-15 iunie. Managerul companiei, Sorinel Boza, a explicat că încă se lucrează la amenajarea bazinelor exterioare și că abia de săptămâna viitoare ia în considerare deschiderea bazei. Salariații companiei nu se vor mai putea trata însă gratuit la Săcelu, așa cum s-a întâmplat până anul trecut.

Băile Săcelu își vor deschide porțile, cel mai devreme săptămâna viitoare, spune conducerea CE Oltenia. Deschiderea a fost întârziată de lucrările de reparații necesare la hotel și bazinele exterioare, spune managerul Sorinel Boza. „Cred că într-o săptămână se deschide. A mai crescut numărul celor care lucrează să facă ultimele reparații. Eu sper ca săptămâna care vine să dau un răspuns”, a declarat managerul CE Oltenia.

Clienții bazei de tratament Săcelu ar putea fi ajutați la recuperare chiar de studenții Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, de la Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale, condusă de decanul Monica Bîcă. „Încercăm să venim cu ceva nou, să facem o colaborare. MedservMin am înțeles că a luat legătura cu universitatea. Sunt studenții de la kinetoterapie pe care încercăm să-i luăm cu noi, în practică, și să creștem numărul de mese de recuperare. Și noi, și doamna decan și domnul director Rușeț suntem deschiși, încercăm să creștem numărul de mese pentru ca oamenii să nu stea la coadă dacă vin la tratament”, a explicat șeful CE Oltenia.

Administraţia, în acord cu sindicatele, a decis să nu mai acorde din acest an bilete de tratament ce erau valorificate în cadrul Bazei de la Săcelu. Salariații companiei nu vor beneficia de vreun avantaj dacă vin la baza de la Săcelu. La un moment dat se vorbea ca minerii și energeticienii să beneficieze măcar de intrare liberă la bazinele de înot. „Nu știu, să vedem”, a spus Boza.    

Galerie foto




Vizualizări: 2,811

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: