Lupescu, învins categoric de Răzvan Burleanu

Actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal a obţinut un nou mandat. Răzvan Burleanu l-a învins categoric pe Ionuţ Lupescu, obţinând 168 dintre cele 254 de voturi exprimate. Ionuţ Lupescu a strâns 78 de voturi, Marcel Puşcaş a fost votat de opt oameni, în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot. „Deşi nu a fost chiar un fleac, i-am ciuruit”, a spus Burleanu la final.

Din Gorj au votat reprezentanţii cluburilor Pandurii Târgu Jiu şi Internaţional Băleşti, Asociaţia Judeţeană de Fotbal şi Liceul cu Program Sportiv. Preşedintele AJF Gorj, Mihai Prunariu, a explicat înainte de şedinţă de ce opţiunea lui a fost Lupescu. „Într-o zi am vrut să merg la Federaţie, să-l salut pe Burleanu, şi mi-a spus că trebuie să se uite când are audienţă. A rămas să se uite şi acum... În 2014 eram preşedinte la Pandurii, am avut nevoie de un ajutor de la UEFA, iar a doua zi acest ajutor a venit din partea lui Ionuţ Lupescu”, a spus Mihai Prunariu, preşedinte AJF Gorj, pentru Telekom Sport. 

Şedinţa de alegeri a fost una tensionată. Discursul lui Răzvan Burleanu a durat 18 minute şi 39 de secunde. Nici Lupescu nu a respectat limita celor 10 minute. Fostul internaţional a vorbit 11 minute şi 4 secunde. Doar Ilie Drăgan şi Marcel Puşcaş s-au încadrat în timpul alocat. (A.A.)

Vizualizări: 319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: