Lupuţ are nevoie de întăriri pe axul central

ACS Viitorul Târgu Jiu mai are nevoie de o serie de jucători pe axul central, după cum a precizat antrenorul Cristian Lupuţ. Acesta aştepta întăririle înainte de plecarea în stagiul de pregătire din Bulgaria dar clubul nu a anunţat încă nici un transfer.

Plecările numeroase de la echipă din această vară au lăsat descoperite câteva posturi la echipa lui Cristian Lupuţ. CS Viitorul Târgu Jiu s-a văzut lipsită de cei mai buni jucători din lot iar şocul absenţelor s-a simţit deja în primele meciuri amicale, toate toate trei pierdute de echipă din Liga 2, două în faţa unei formaţii de Liga 3 şi unul în faţa celor de la FCSB.

De la începutul acestei săptămâni ACS Viitorul se află într-un cantonament în Bulgaria dar nu se ştie încă lotul cu care antrenorul Lupuţ a plecat la pregătire pentru că nu a fost comunicat încă de club. Din presă s-a aflat că ar fi venit la echipă fostul căpitan al echipei UTA, atacantul Ciprian Rus, de 30 de ani, şi că a revenit şi Vlad Rusu, jucător de 31 de ani care a evoluat la Farul. La echipă a ajuns și Alexandru Dulca un mijlocaș central care a jucat ultima oară pentru CSM Reșița. În ceea ce priveşte posturile deficitare antrenorul Cristian Lupuț a spus că ar mai vrea cel puţin cinci jucători: „Suntem în discuţii cu anumiţi jucători, pe axul central am mai avea nevoie de doi mijlocaşi centrali şi doi fundaşi centrali pentru că acolo pot să spun că stăm cam rău dar şi la nivel de jucători născuţi 2003, după regula impusă de federaţie, acolo mai suntem în căutări pentru un jucător de 2003. În rest, aşa, în mare, eu spun că lotul este ok”.

ACS Viitorul Târgu Jiu va mai juca trei meciuri de verificare în stagiul din Bulgaria, după cele trei jucate deja în ţară, adversarii nefiind încă anunţaţi de club.

Vizualizări: 493

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: