Pandurii poate lua un milion de euro pe un jucător

Columbianul Felipe Acosta a revenit miercuri la Târgu Jiu dar nu s.a antrenat cu echipa. Cel mai bun jucător al gorjenilor din sezonul trecut este dorit de formaţii de prima ligă şi ar putea pleca de la echipă dar oficialii clubului spun că jucătorul are o clauză de reziliere de un milion de euro.

Pandurii a păstrat o serie de jucători cu care echipa a retrogradat din sezonul trecut, cei care încă mai aveau contracte cu clubul. Printre aceştia se numără şi columbianul Felipe Acosta care a întârziat la reunire dar s-a prezentat miercuri la club, fără să se antreneze cu echipa. Conform oficialilor clubului acesta ar avea oferte de la mai multe formații dar încă nu poate pleca pentru că mai are contract cu echipa din Târgu Jiu și are o clauză de reziliere de un milion de euro. Dacă aceasta nu va fi achitată mijlocaşul de 26 de ani ar putea rămâne în continuare la Târgu Jiu. „Pe Felipe Acosta îl așteptăm în continuare la Târgu Jiu. Indiferent ce se întâmplă, nu poți să trimiți o hârtie în care să spui că iubești Pandurii, dar trebuie să pleci. El este sub un contract şi e încă la Pandurii Târgu Jiu. Poate să vină la club să se pregătească, nu suntem absurzi”, spunea cu o zi înainte de sosirea jucătorului, la Accent Tv,  directorul clubului Pandurii, Camilian Floroiu care lasă să se înţeleagă că se poate negocia suma pentru care Acosta ar putea pleca: „Fiecare jucător cu care am negociat în această perioadă foarte dificilă a primit promisiunea și garanția noastră că, atunci când va găsi ceva mai bun, nu vom face nimic ca să-l împiedicăm. Dacă el nu-și dorește să continue, și a găsit ceva mai bun pentru el, la un preț rezonabilul, cu siguranță poate să meargă mai departe. Nu se mai pune problema de a renunța la salarii și de a face o reziliere pentru că este cu salariile la zi. Poate l-am ceda și pentru mai puțin de jumătate din sumă. Clauza aceasta a fost o clauză pe care atât el, cât și impresarul, și-au dorit-o. El chiar a crezut că vom ieși din această pasă proastă, că ne vom salva și vom continua în Liga 2. Este un caracter excepțional, cum rar mi-a fost dat să întâlnesc”.

Chiar dacă oficialii de la Pandurii sunt dispuşi să renunțe la serviciile lui Acosta pentru o sumă mai mică de un milion de euro, e greu de crezut că o vor putea face. Pandurii este club în insolvenţă iar administratorul judiciar, cel care supervizează activitatea clubului, nu ar putea să aprobe o sumă mai mică de reziliere decât cea din contract.

Vizualizări: 1,243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: