Cine a vândut mai multe abonamente din echipele Craiovei

Cele două echipe care vor evolua în Liga 1 din Craiova se bat la vânzarea de abonamente. Avantajul este de partea echipei cu vechime în Liga 1 care a pus mai devreme abonamentele în vânzare.

Cele două rivale din Craiova care vor evolua pe prima scenă a fotbalului se luptă acum şi pe abonaţii care vor veni la meciuri. Bătălia pentru inimile fanilor din Bănie se duce deja pe toate fronturile: cantonamente, achiziții, autocare sau abonamente vândute. Craiova freamătă în așteptarea startului în noul sezon, stagiune care va aduce față în față cele două echipe ale orașului, CSU Craiova și FCU Craiova.

Potrivit Eventim.ro, formația al cărui patron este Mihai Rotaru a vândut până în prezent 6000 de abonamente pentru meciurile disputate pe Oblemenco în noul sezon, cu mult mai multe decât rivala FCU Craiova  care ar fi vândut numai 300. Lucian Mitu, director de marketing FCU Craiova, susține însă că echipa sa a vândut 700 de abonamente până în momentul de față, conform gsp.ro. De precizat că formația nou-promovată în Liga 1 a pus biletele în vânzare mai târziu față de echipa lui Marinos Ouzounidis.

Vizualizări: 984

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: