Încă un jucător de la retrogradata Pandurii va juca în prima ligă

Atacantul francez Steven Goma a semnat cu o echipă de Liga 1 după ce sezonul trecut a retrogradat cu Pandurii. Goma este al patrulea jucător străin care pleacă de la Pandurii şi ajunge la o echipă de primă ligă, după  Martin Remacle, Keinus Bunga şi Ludovic Erhard.

Academica Clinceni a anunţat că a completat linia ofensivă cu nume noi, printre cei doi atacanţi prezentaţi numărându-se şi fostul pandur Steven Goma, jucător care avea 18 ani când a venit la Pandurii şi care a evoluat sezonul trecut în 15 meciuri din campionat pentru echipa din Târgu Jiu. Acesta a plecat de la Pandurii înainte de finalul sezonului trecut deşi mai avea contract cu echipa gorjeană. Steven Goma nu a fost prezent la reunirea celor de la Pandurii dar s-a prezentat în cantonamentul din Bulgaria al celor de la Clinceni. Atacantul în vârstă de 19 ani, care a crescut în Franța, a avut parte de un sezon nu prea reuşit cu Pandurii dar a fost remarcat pentru evoluţiile sale bune şi vârsta pe care o are.  Pentru Pandurii, Goma a fost trimis pe teren de antrenorul Călin Cojocaru în 15 meciuri din campionat şi unul din Cupa României, şi a marcat un gol împotriva formației FCU Craiova, echipa care a promovat de pe primul loc în Liga I.

La sosirea la noua sa echipă Goma a spus că vrea să marcheze cât mai mult: „Am fost convins de ambițiile și obiectivele clubului de a fi printre cele mai bune din România. Este un club care a crescut de la an la an. Voi face totul pentru a câștiga încrederea antrenorului și să ajut echipa să îndeplinească obiectivele și în acest sezon. Îmi doresc să marchez de cât mai multe ori și chiar să ofer multe pase de gol”.

Steven Goma a semnat un contract valabil pentru următorii trei ani cu Academica Clinceni, acolo unde va fi coleg cu un alt fost junior al pandurilor, Marius Cioiu.

Vizualizări: 803

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: