Lupuţ consideră victoria cu Pandurii una de moral

ACS Viitorul Târgu Jiu arătat un joc la fel de slab precum celelalte din acest sezon, dar a avut norocul de a învinge o echipă de Liga 3 în Cupa României. Conştient că jocul echipei sale nu este cel sperat, antrenorul Cristian Lupuţ a considerat victoria ca fiind una de moral.

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a impus la limită, scor 1-0, în meciul din Cupa României cu Pandurii, dar echipa din eşalonul inferior a jucat o repriză cu un om mai puţin pe teren. Având în vedere diferenţa de pregătire dintre cele două echipe şi faptul că formaţia de Liga 2 e în plin campionat, iar Pandurii nu a început noul sezon, diferenţa nu e una care să dea speranţe antrenorului Cristian Lupuţ care consideră Pandurii un adversar peste nivelul eşalonului trei.

 “E o victorie de moral, am întâlnit un adversar bun, peste nivelul Ligii a treia. Trebuie să fim realiști, încă mai avem mult de muncă și asta s-a văzut. Trebuie să avem răbdare, pentru că s-au făcut foarte multe schimbări la nivelul lotului, dar eu spun că lucrurile se vor așeza”, a spus Lupuţ după meciul cu Pandurii, considerând că victoria a fost meritată: „Cred că diferența s-a făcut la atitudine și ambiție. Dacă înscriam la cele două ocazii, poate era altul jocul, dar sunt meciuri specifice cupei, în care echipele de nivel inferior încearcă să dea totul. Cred că este o victorie meritată”.

ACS Viitorul nu are nici o victorie în acest sezon de Liga 2, oficialii clubului punând eşecurile din acest sezon pe lipsa omogenităţii lotului după plecarea a 19 jucători din lotul din sezonul trecut.

În acelaşi timp conducerea a completat lotul lui Lupuţ cu jucători foarte tineri şi neexperimentaţi şi cu juniori care acum îşi fac debutul la Liga 2.  

Vizualizări: 702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: