Nu au învins, dar au convins că au potenţial

Pandurii nu a reuşit să treacă de ACS Viitorul Târgu Jiu în Cupa României, dar a reuşit să îşi convingă suporterii să fie alături de echipă. Jucătorii au convins că au potenţial şi din acest motiv suporterii le-au fost alături întregul meci.

Pandurii pare să fi reuşit să devină o echipă după numeroasele mutări din această vară. Continuu au venit jucători şi, chiar dacă pregătirea a durat aproape două luni, selecţia nu s-a terminat nici acum.

Înaintea jocului de cupă, antrenorul Călin Cojocaru anunţa că lotul nu este încă definitivat, dar după meci şi-a felicitat elevii pentru joc şi atitudine. “Am pierdut, dar vreau să-i felicit pe băieți pentru atitudine. Am avut o nesincronizare pe fază fixă și, din păcate, am luat gol. În rest, cred că am controlat jocul, ne-am creat ocazii și i-am dominat ca posesie”, a spus tehnicianul după meci referitor la jocul echipei sale care a evoluat aproape o repriză cu doar zece jucători pe teren.

„Eliminarea a fost acordată foarte ușor, după 5 minute o intrare similară a avut un jucător al lor și a primit galben, dar suntem obișnuiți cu asemenea arbitraje. Nu vreau însă să mai vorbesc, despre aceste aspecte, ca lumea să nu spună că ne ascundem după aceste lucruri. Am demonstrat că am fost superiori ca joc”, a mai spus antrenorul.

Jocul celor de la Pandurii i-au convins şi pe cei 2000 de spectatori din tribune că echipa de tradiţie a oraşului are şanse să renască, aceştia aplaudând la final învinşii şi nu învingătorii cum ar fi fost logic.

Vizualizări: 516

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: