Lupuţ şi-a dat acordul pentru prelungirea contractului

Antrenorul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, Cristian Lupuț, și-a dat acordul verbal pentru a prelungi contractul. Tehnicianul orădean spune că şi-a dat cuvântul că va rămâne la echipă şi a dezvăluit şi ce planuri are pentru sezonul 2020-2021.

Antrenorul Cristian Lupuț mai are contract cu ACS Viitorul Târgu Jiu până la data de 30 iunie, dar a ajuns la un acord cu conducerea pentru prelungirea contractului. Deocamdată, totul s-a concretizat cu o discuție verbală, a precizat antrenorul, iar actele vor fi semnate după revenirea echipei la programul normal. Din informațiile oferite de principal pentru Liga2.ro, rezultă că acceptul a avut la bază colaborarea bună cu oamenii din structurile de conducere ale clubului, care i-au pus la dispoziție tot ce a avut nevoie. Mai mult, au existat discuții și cu privire la pregătirea sezonului următor și s-au luat anumite hotărâri.

Obiectivul pentru sezonul 2020-2021 va fi lupta la unul din locurile fruntașe: ”Contractul meu mai e valabil până pe 30 iunie, dar am avut o discuție cu conducerea. Mi-am dat cuvântul că rămân. Pentru mine e important și cuvântul, iar ei au același punct de vedere. Nu sunt probleme. Totul e în regulă. Am avut o discuție cu patronul și cu conducerea. Nu e nimic oficial, dar am ajuns la un acord verbal. Nu ne-am întâlnit, pentru că au fost aceste probleme, dar lucrurile sunt destul de clare. Vrem un obiectiv mai îndrăzneț din sezonul următor. Vrem să se batem cu șanse la primele locuri”.

ACS Viitorul Târgu Jiu a terminat sezonul 2019-2020 pe locul 10, cu 33 de puncte. Echipa era neînvinsă de șase partide, timp în care a acumulat 12 puncte. Ultimul eșec a fost bifat în noiembrie 2019, când a cedat cu 1-3 pe terenul Petrolului.

Vizualizări: 205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: