Magazin nou la Târgu Jiu. Prețuri de producător!

Marelbo, unul dintre cei mai mari producători români de încălțăminte din piele naturală, a deschis un magazin propriu în orașul Târgu Jiu.

Noul magazin este localizat în centrul comercial Shopping City Târgu Jiu și are o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați.

„Producem încălțăminte și accesorii din piele pentru copii, femei și bărbați. Suntem bucuroși să deschidem primul nostru magazin în orașul Târgu Jiu unde oferim încălțăminte produsă cu trudă și mândrie, în România, de oameni harnici din Bucovina care transmit acest meșteșug din generație în generație”, declară Ionuț Bobu, CEO Marelbo.

Magazinul Marelbo din Târgu Jiu își așteaptă clienții de luni până duminică, între orele 10.00-22.00, și are în ofertă modele noi din colecția dedicată copiilor, lansată în luna septembrie, dar și multe alte modele pentru femei și bărbați. Toată încălțămintea este fabricată 100% din piele naturală.
Magazinele Marelbo din România aparțin fabricii și prezintă prețuri reale de producător. Fabrica a fost fondată în anul 1984 de către Aurel Bobu, un om simplu, cizmar din Vicovu de Sus, județul Suceava.

Vizualizări: 10,669

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: