Mai multe ilegalităţi constatate după un accident

Accidentul care a avut loc duminică în Drăgoieni a fost provocat de un şofer băut, care a lovit o maşină care circula regulamentar, dar era radiată din circulaţie. Patru persoane au fost rănite după ce un autoturism a virat la stânga pentru a intra pe podul de acces către locuinţă, fără să acorde prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar din sens opus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Scoarța.

O tânără de 27 de ani din Cruşeţ a declarat că era la volanul primei maşini, dar din cercetări s-a stabilit că era vorba de bărbat de 49 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, care a părăsit locul accidentului, fiind identificat la domiciliul său. Acesta a fost testat cu etilotestul, rezultând o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a mai stabilit și faptul că cel de-al doilea autoturism condus de tânărul de 22 de ani, din comuna Scoarța, a fost radiat din circulație de către autoritățile din Ungaria.

În urma impactului un minor de 14 ani și o femeie de 46 ani, ambii din municipiul Târgu-Jiu, pasageri în primul autoturism, precum și doi tineri de 22 și 26 ani, din comuna Scoarța, pasageri în cel de-al doilea autoturism au suferit leziuni, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul neînmatriculat. (A.A.)

Vizualizări: 7,052

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: