Cele mai bune branduri de televizoare în 2020

Cumpărarea unui nou televizor poate fi un proces interminabil, ținând cont câte mii de modele diferite există pe piață și că de cele mai multe ori nu știi de unde să începi.

Pentru a complica în continuare lucrurile, brandurile noi au crescut dramatic în popularitate în ultimii ani, iar unele dintre aceste noi mărci au început să lanseze modele care chiar depășesc modele mult mai scumpe de la mărcile consacrate. De la funcții inteligente la design, fiecare brand are modul său de a face lucrurile. Deci cum să alegi?

Totuși, citește mai departe pentru a afla care sunt cele mai bune marci de televizoare pe care te poți baza întotdeauna pentru a-ți simplifica alegerea.

Samsung

Samsung este una dintre cele mai mari companii de electronice din întreaga lume și, pe lângă producția de televizoare, poți găsi cu ușurință telefoane Samsung, sisteme de sunet, monitoare, electrocasnice și alte produse. Chiar dacă au început să producă telefoane mobile OLED, compania nu a făcut încă niciun televizor OLED, însă televizoarele QLED ale Samsung sunt o alternativă excelentă pentru persoanele cărora nu le place riscul de ardere permanentă asociată cu OLED-urile. Stratul Quantum Dot de pe aceste QLED-uri îmbunătățește gama de culori, iar majoritatea televizoarelor folosesc un panou VA, care în mod normal are un raport de contrast excelent.

Samsung a adus în ultimii ani îmbunătățiri în ceea ce privește performanțele în materie de jocuri pentru televizoarele lor.

Televizoarele lor au în mod normal o acuratețe excelentă a culorilor.

LG

LG este unul dintre primii producători care au produs televizoare OLED, care au revoluționat calitatea imaginii. Televizoarele OLED pot oferi negru perfect datorită tehnologiei lor care conține pixeli individuali. Raportul de contrast aproape infinit îmbunătățește calitatea imaginii într-o cameră întunecată, creând o experiență excepțională de vizionare de filme la televizor. Totuși, LG produce și televizoare LCD, folosind în mare parte panouri IPS care oferă unghiuri de vizualizare mai mari, în detrimentul unui raport de contrast mai mic. Acest lucru înseamnă că acele televizoare nu sunt de obicei cea mai bună alegere pentru o cameră întunecată, dar vor face o treabă excelentă dacă de multe ori privești televizorul din lateral, deoarece imaginea rămâne la fel și privită din unghiuri mai largi. Capătul inferior al liniei LG este format din modele mai puțin costisitoare, care nu pot fi foarte luminoase și sunt de obicei alese în recomandări atunci când unghiurile de vizualizare largi sunt prioritare.

În ceea ce privește performanța, majoritatea televizoarelor LG au un timp de răspuns rapid, ceea ce este excelent pentru gameri.

Majoritatea televizoarelor LG au cea mai recentă versiune a LG WebOS, care este foarte ușor de utilizat și oferă acces la o multitudine de aplicații care vor acoperi orice nevoie. Televizoarele de nivel superior sunt dotate cu o telecomandă avansată care îți permite să navighezi în meniuri cu ușurință sau chiar să dai comenzi vocale televizorului.

Sony

Sony este una dintre cele mai vechi companii și unul dintre cele mai recunoscute nume din lumea electronică, indiferent dacă pentru Walkmans, camere de luat vederi, PlayStation sau televizoare. În aceste zile, compania produce televizoare medii până la high-end, care sunt de obicei la un preț mai mare decât al concurențiilor lor. Acestea fiind spuse, televizoarele Sony sunt foarte bine construite, iar controlul lor de calitate este printre cele mai bune. Folosesc toate tipurile de ecrane. De asemenea, la fel ca mulți alți producători, au lansat un televizor 8k, deși se adresează în principal pasionaților.

Vizualizări: 2,944

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: