Mamă şi doi copii, cu maşina în şanţ

Un eveniment rutier a avut loc miercuri, la orele prânzului, pe raza localităţii Scoarţa din judeţul Gorj. Un autovehicul în care se aflau doi adulţi şi doi copii a părăsit partea carosabilă şi a ajuns în şanţ. Maşina era condusă de o femeie, care a susţinut că un autovehicul i-ar fi tăiat faţa. Oamenii legii spun că altul a fost motivul pentru care maşina a ajuns în şanţ.

„O tânără de 26 ani, din judeţul Prahova, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Scoarţa, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi, într-o curbă, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Au rezultat doar pagube materiale”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Două autospeciale pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu, dar şi trei ambulanţe s-au deplasat la Scoarţa. În momentul în care au ajuns la faţa locului, salvatorii au constatat că cei patru ocupanţi ai autovehiculului reuşiseră să iasă din maşină, dar şi că nu suferiseră răni vizibile.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, pasagerii au refuzat sa fie transportaţi la spital pentru investigaţii medicale suplimentare.

Vizualizări: 1,337

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: