Managerul de proiect al Centurii Târgu Jiului: Lucrările vor continua și iarna

Lucrările pe centura municipiului Târgu Jiu nu se opresc, cel puțin asta reiese dintr-un material video al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Managerul de proiect Secol România, Sorin Georgescu, spune că lucrarea va prinde contur în perioada următoare. Ce-i drept, mulți ani au trecut de când promisiunile au tot curs, însă muncitorii nu erau prezenți pe șantier.

Constructorul care a câștigat inițial licitația a luat utilajele și a plecat după ce a făcut doar 40% din lucrări. ”Ne aflăm în organizarea de șantier a societății Secol. În această organizare funcționează stația de asfalt. Am început procedura de mixtură asfaltică. De asemenea, mai avem și o stație de sortare cu aproximativ 100 de tone pe oră și încă una de fabricare a betonului. Vom mai monta o stație de betoane, tot aici”, a spus Georgescu în materialul video.

Valoarea totală a investiției este de peste 200 de milioane de lei, cea mai mare parte fiind bani europeni. Sorin Georgescu spune că se va lucra la centură și pe timpul iernii.

”Lucrările se vor desfășura și în cursul acestei ierni. Nu putem fi întrerupți decât de intemperii sau ploi abundente, în rest putem lucra. În zona Slobozia, Bălești am început lucrările de turnarea a stratului de bază al asfaltului. Dacă ne va permite vremea, sperăm ca până la data de 15 noiembrie să avem turnat pe toată zona de Vest”, a mai spus managerul de proiect.

Vizualizări: 2,289

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: