Zero lei pentru Motru. Va fi agent termic la iarnă?

Motru este singura localitate din Gorj care are termoficare, iar uzina nu poate să supraviețuiască fără sprijin financiar. Municipiul Motru nu a primit niciun leu din fondul de rezervă al premierului Florin Cîțu, deși în nota de fundamentare a hotărârii de guvern scrie că aici este o situație deosebită și că Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă are nevoie de peste 10 milioane de lei.

Primarul din Motru, Cosmin Morega, spune că va ajuta uzina din bugetul local, atât cât se va putea. “Întotdeauna UATAA a primit sprijin pentru pierderile induse, indiferent de culoarea politică a primarului sau a guvernului”, a spus primarul Morega.

Primarul Morega a fost uluit să constate că nu a fost alocat niciun leu pentru UATAA uzină condusă de liberali. “Consider că este strict o răzbunare a fostului primar din Motru, Gigel Jianu, mână în mână cu domnul ministru Dan Vîlceanu”, a spus primarul Morega, considerând că este un atac la sănătatea motrenilor.

Edilul spune că va aloca de la bugetul local, zilele următoare, 1 milion de lei pentru nevoile UATAA, chiar dacă va sacrifica investiții sau salarii ale funcționarilor.

Galerie foto


Vizualizări: 1,645

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: