Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Manifestări publice amânate sau anulate în Gorj

Teama de coronavirus face ca tot mai multe autorități să amâne unele manifestări publice. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, ia în calcul să amâne concertul de 8 Martie, deși este un eveniment contractat.

Și primarul din Turceni, Cristina Cilibiu, a anunțat hotărârea comitetului local pentru situații de urgență, luată vineri, 28 februarie, privind amânarea manifestărilor publice pregătite pentru perioada 1-8 martie.

Un nou anunț a făcut și Școala Populară de Artă Târgu Jiu, care a decis să reprogrameze toate manifestările lunii martie. Festivalul Național de de Muzică Populară “Meleaguri Brâncușiene”, programat inițial pentru perioada 27-29 martie, a fost amânat pentru luna septembrie. (A.A.)

Vizualizări: 1,893

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: