O acuză pe mama Mariei Constantin că i-a făcut farmece

Fostul soţ al Mariei Constantin face acuzaţii demne de domeniul fantasticului. Marcel Toader a spus la o emisiune tv că blonda i-a făcut farmece pentru că a găsit în casă numai „moşmoane” de păr şi o sticluţă cu sedativ.

„E plin de moşmoane în casă. De două luni şi jumătate trăiesc un coşmar. Avem informaţii că soacra mea se ocupă cu farmece. Am început să merg la biserică, pentru că mi se întâmplă lucruri stranii. Este posibil să fie părul meu. Nici nu am mai intrat în sufrageria respectivă. Nu vreau să o mai văd niciodată pe această femeie”, a spus Marcel Toader, bărbatul cu care Maria Constantin se află în plin proces de divorţ. 

„Maria Constantin nu credea deloc în Dumnezeu, eu am adus-o pe calea credinţei. Râdea de oamenii care mergeau la Arsenie Boca. Nu înţeleg ce are această femeie cu mine. Cu ce i-am greşit eu în patru ani? Am iubit-o fantastic. Când am făcut curăţenie, am găsit o sticluţă cu sedativ. Acum realizez de ce adormeam frânt. Apoi mă trezeam ameţit, chiaun...”, a spus Marcel Toader la un post de televiziune.

Vizualizări: 2,338

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: