Marin Golea: Și Edi Iordănescu a contribuit la situația clubului

Marin Golea, administratorul special al CS Pandurii, declară că și fostul antrenor Edi Iordănescu este responsabil de situația echipei de fotbal, prin solicitările extravagante pe care le-a avut. Edi Iordănescu a scris pe Facebook, după eșecul Pandurii cu Chiajna, că echipa din Târgu Jiu este un exemplu despre cum se poate distruge în timp record o echipă.

„Pandurii este o mostră românească de cum poți distruge o echipă în timp record. În loc să facă cinste României în Europa, e la un pas de dispariţie. Bine că s-a construit însă un stadion nou. Tipic românesc. Susținem sus şi tare că politicul nu are ce căuta în fotbal, însă în ce fel stimulăm privatul să se implice în sport? Sportul românesc merge spre dezastru. Copiii României vor face sport doar pe internet în viitorul apropiat“, a scris Edi Iordănescu pe Facebook.

 A venit și replica de la Pandurii Târgu Jiu. „Aș vrea să spun că și el a contribuit prin maniera prin care a impus acționarilor și conducerii clubului cheltuieli extravagante. A avut solicitări extraordinar de exorbitante. Asta e, și-au permis, au avut și rezultate. El a venit numai să câștige. Trebuie să promovăm acest județ, avem școala noastră de juniori. Au distrus stadionul, nu avem unde să ne antrenăm. A mai tras speranțe să vină înapoi. Nu. Toți își dau cu părerea după ce au contribuit cu comportamentul la situația financiară a clubului“, a declarat Marin Golea la Radio Infinit.

Golea a mai declarat că Pandurii este în reconstrucţie. „Sper ca în perioada următoare echipa să acumuleze și puncte. (...) Falimentul poate fi declarat în orice moment, dacă nu facem față rigorilor impuse în planul de organizare și de judecătorul sindic. Clubul e viu, avem atât de multe așteptări de la el, cu un lot de jucători veniți să pună umărul să salveze un club care a fost dus așa de către ceilalți jucători valoroși, dar care nu și-au făcut treaba cum trebuie“.

Vizualizări: 1,121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: