Pandurul Hamed: Convocarea la Naţională este un plus în carieră

Jucătorul de 17 ani al echipei Pandurii Târgu Jiu, Yasin Hamed, se va deplasa în Italia împreună cu echipa naţională de juniori sub 18 ani pentru a lua parte la turneul internaţional “Roma Caput Mundi!” la care participă echipe naţionale din Țara Galilor, Grecia şi o echipă de juniori din Italia.

„Numele meu nu aduce a nume românesc, dar eu pot să zic că mă simt român, sunt aici de când m-am născut, aici am crescut şi îmi place enorm ţara mea“, explică jucătorul tuturor celor care îl întreabă despre rădăcinile sale. Tatăl lui Yasin este sudanez, iar mama este româncă.

Yasin Hamed a evoluat până acum în cinci jocuri în prima ligă, fiind în atenţia selecţionerilor loturilor naţionale de juniori şi tineret. În ceea ce priveşte convocarea sa în premieră la echipa naţională de juniori a României, Yasin Hamed o consideră un pas înainte în carieră, dar spune că la fel de important este cum evoluează şi la echipa de club. „Sincer să fiu nu mă așteptam deloc. Am primit vestea spontan şi sunt foarte fericit. Aş vrea să mai adaug că pentru mine este un plus în carieră această convocare la echipa naţională, dar este foarte important şi cum mă prezint la echipa de club“, a spus Yasin.

Tânărul este încrezător în privința deplasării din Italia. „O să dau tot ce am mai bun la acest turneu din Italia şi cred că o să am aceleași şanse cu restul coechipierilor mei. Sper să câştigăm cât mai multe meciuri“.

RETROGRADARE

Despre evoluția jocului Pandurii, Yasin crede că echipa va scăpa de retrogradare. „Mă înțeleg bine cu toţi colegii, am întâlnit aici jucători cu experiență care mă ajută mult. Avem şanse mari să evităm retrogradarea, deoarece suntem o echipă unită şi avem un antrenor care se implică mult reușind să ne motiveze“.

Vizualizări: 346

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: