Marius Baldovin, debut ca actor în telenovele

Folcloristul motrean Marius Baldovin se laudă că a primit un rol într-o telenovelă realizată de Casa de Producţie „Real TV”. Baldovin spune că va începe filmările după Paşti şi va interpreta un personaj negativ. Gorjeanul consideră că şi-a atins ţelul şi că va reuşi să-i facă în ciudă Oanei Zovăranu, care i-a refuzat iubirea.

Marius Baldovin spune că va începe filmările pentru o telenovelă în care va juca un rol negativ. Folcloristul este foarte mândru că devine actor pentru două episoade. „Am fost contactat de Casa de Producţie Real TV şi mi s-a propus un rol negativ într-o telenovelă care va fi difuzată în lunile august-septembrie. Iniţial, am crezut că cineva face mişto de mine, însă lucrurile sunt foarte serioase. Am vorbit cu producătorul şi mi-a spus că după Paşti voi începe filmările, voi interpreta un rol negativ, să omor şi să fac rău la oameni. Voi apărea doar în două episoade şi voi primi câte 150 de euro/episod, însă nu banii mă bucură, ci faptul că a apărut soarele şi pe strada mea”, a declarat Marius Baldovin.

Gorjeanul, devenit celebru din cauza iubirilor sale neîmpărtăşite pentru vedete româneşti, este convins că, odată devenit actor, chiar şi pentru doar două episoade, Oana Zăvoranu îi va cădea la picioare. Baldovin spune că-i va întoarce spatele, aşa cum procedează şi ea acum cu el. „Miercuri voi merge să semnez actele cu casa aceea de producţie pentru colaborare. Voi juca alături de actorii din telenovela „Inimă de ţigan”. O să moară Zăvoranca de ciudă, iar atunci o să-i întorc şi eu spatele aşa cum face ea acum. Poate atunci va regreta că a pierdut un băiat super OK ”, a precizat Baldovin.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: