Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Marş antidrog la încheierea săptămânii „Şcoala Altfel”

Aproximativ 100 de copii cu vârste cuprinse între 10-18 ani au participat ieri la un marş antidrog. Aceştia sunt elevii de la diferite unităţi de învăţământ din Târgu Jiu care au dorit să încheie săptămâna „Şcoala Altfel” atrăgând atenţia asupra efectelor nocive pe care le are consumul de droguri, fenomen care la nivel naţional a luat amploare în ultimii ani.

Copiii care au mărşăluit prin zona centrală a municipiului au purtat tricouri inscripţionate cu mesajul: „În faţa drogurilor nu suntem diferiţi”. Marşul a fost organizat de către Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog în cadrul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun”. „Scopul marşului antidrog constă în sensibilizarea populaţiei şcolare şi a populaţiei în general cu privire la efectele nocive pe care le are consumul de droguri asupra organismului. Marşul a fost organizat în săptămâna „Şcoala Altfel”, tocmai pentru ca elevii să poată acorda o atenţie deosebită acestui aspect”, a declarat Laurenţiu Şoşoi, coordonatorul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog. La finele marşului antidrog reprezentanţii elevilor s-au întâlnit cu Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu, şi cu Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, cărora le-au transmis declaraţia lor cu măsurile ce ar trebui luate la nivel naţional pentru stoparea consumului de droguri în şcoli: promovarea şi realizarea unei reţele naţionale antidrog a elevilor; elaborarea unor ghiduri pentru toate instituţiile educaţionale privind realizarea unor proiecte de prevenire a consumului de droguri în rândul elevilor; promovarea unor campanii de prevenire a consumului de droguri care să devină platforma acţiunilor antidrog, precum şi informarea copiilor, încă din primul an de învăţământ asupra efectelor ale consumului de droguri.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: