"Mărțișor pentru Ucraina", proiectul unor elevi inimoși

Zeci de elevi de gimnaziu, din cadrul mai multor școli din Gorj, au demarat un proiect caritabil în contextul războiului din Ucraina. Alături de Asociația Opportunity Club, copiii au realizat mărțișoare handmade pe care le vând în centrul orașului. Banii strânși vor fi folosiți pentru a ajuta familiile de refugiați ucraineni.

"Asociația Opportunity Club, alături de elevii mai multor școli din județul Gorj (Școala Gimnazială "Constantin Brâncuși" - Tg Jiu, Școala Gimnazială "Sfântul Nicolae" - Tg Jiu, Școala Gimnazială "Pompiliu Marcea" - Tg Jiu, Școala Gimnazială Nr.1 Telești, Școala Gimnazială "Ion Grigoroiu" Lelești și Școala Gimnazială Sâmbotin) au confecționat mărțișoare handmade, în cadrul proiectului "Sărbătorim femeia", urmând ca acestea să fie împărțite în cadrul târgului de mărțișoare din Târgu-Jiu. Toți banii strânși din donații vor fi folosiți pentru a ajuta refugiații din Ucraina", este anunțul asociației.

Pana pe 5 martie, elevii vor merge prin rotație în Piața Prefecturii, din Târgu Jiu, și vor vinde mărțișoare. "Miercuri (2 Martie), începând cu orele 16:00, ne găsiți în piața Prefecturii din Târgu-Jiu alături de Școala Gimnazială ”Pompiliu Marcea” Târgu-Jiu.

Împreună, strângem donații pentru refugiații din Ucraina. Orice donație contează", mai transmite asociația.

Galerie foto




Vizualizări: 297

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: