Martor la un accident mortal, dar indiferent. A fost reținut de polițiști!

La patru zile de la un accident mortal de circulație, un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore pentru că a văzut totul, dar nu a intervenit să dea o mână de ajutor victimelor și nici nu a sunat la 112 să anunțe evenimentul. S-a întâmplat într-o localitate din Vâlcea. Martorul riscă acum închisoarea pentru că a rămas indiferent.

“Polițiștii au identificat un bărbat de 38 de ani, din comuna Măciuca, care în noaptea de 13/14 martie a.c., deși ar fi luat la cunoștință de producerea  evenimentului rutier, nu ar fi acordat ajutor victimelor și nici nu a anunțat organele abilitate de producerea accidentului. 

La data de 17 martie a.c., în urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Bărbatul urmează a fi prezentat magistraților pentru dispunerea de măsuri legale”, a transmis IPJ Vâlcea.

În urma accidentului, un bărbat de 26 de ani şi altul de 39 de ani au murit. Maşina în care se aflau aceştia a părăsit partea carosabilă şi a lovit un copac. Victimele sunt şoferul autoturismului şi pasagerul de pe scaunul din dreapta care, în urma impactului, ar fi fost proiectat prin geamul maşinii.

Bărbatul reținut acum de polițiști i-ar fi cunoscut pe cei doi. Chiar ar fi consumat împreună băuturi alcoolice și ar fi fost cu mașina în spatele celor doi. Ar fi văzut cum s-a produs accidentul, dar nu s-a oprit nici să-i ajute și nici nu a sunat la 112.

Vizualizări: 5,399

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: