“Mary Poppins”, premiera pe 8 septembrie

Iubitorii de teatru vor avea parte de o surpriză plăcută pe 8 septembrie. Tetrul Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu Jiu pune în scenă, în premieră, piesa “Mary Poppins”, adaptare după P.L. Travers. Piesa va începe la ora 12.00, prețul biletului fiind 15 lei.

„Spectacolul pe care îl montăm își propune ca, pe lângă atmosfera de voie bună și antren, să abordeze și o temă foarte serioasă. Este vorba de flagelul copiilor abandonați, fie că e vorba de părinți plecați la muncă în străinătate, fie că ne referim la cei care sunt atât de preocupați de carieră încât nu mai au timp să-i crească, să le ofere afecțiune. Mesajul este transmis de actori cu multă căldură și sensibilitate și, nu în ultimul rând, talent”, a spus Daniel Vulcu, regizor.

Distribuție: Mădălina Ciobănuc, Sorin Giurca, Monica Sfetcu, Oana Marinescu, Iulian Marinescu, Mihai Rădulea, Adelina Puzdrea, Georgiana Enache. Un spectacol de Daniel Vulcu, scenografia Florin Ularu, coregrafia Mălina Andrei, muzica Dorin Griguța, sunet Alexandru Palade, lumini Cristian Greculescu, regizor tehnic Sorin Pungan, sufleur Filofteia Popescu.

Vizualizări: 752

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: