Un nou show automobilistic pe Transalpina

Caii putere iau cu asalt din nou zona Rânca. La finalul acestei luni, zeci de piloți profesioniști își vor testa mașinile pe Transalpina în cadrul celei de-a șaptea etape a Campionatului Național de Viteză în Coastă. Organizatorii se așteaptă la mii de spectatori care să ia pulsul evenimentului.

După Campionatul de Drift-uri, un nou show automobilistic se pregătește pe Transalpina. În perioada 31 august – 1 septembrie, pasionații de motoare puternice își dau din nou întâlnire la Rânca, în cadrul unei noi etape a Campionatului Național de Viteză în Coastă. Pe serpentinele amețitoare se vor întrece zeci de piloți profesioniști.

Organizatorii se așteaptă, și de această dată, la mii de oameni care să ia parte la spectacol. “Urmează o etapă a Campionatului de Viteză în Coastă, la sfârșitul acestei luni. E deja tradiție. Traseul de la Rânca e un test pentru toți piloții, e o altitudine foarte mare, curbe foarte strânse. Va fi un traseu pe câțiva kilometri. Sunt peste 50 de mașini, vor fi iar câteva mii de oameni”, a transmis Cristi Tudor, reprezentant al Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu.

După etapa de la Rânca, piloții se vor muta la Mediaș, iar apoi la Sinaia.

Vizualizări: 2,620

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: