Mașină cu trei minori, răsturnată în șanț

Accident grav în noaptea de luni spre marți în județul Gorj. O mașină condusă de un tânăr de 25 de ani, în care erau și trei minori, s-a răsturnat în șanț. Accidentul a avut loc în jurul orei 03.00, pe raza comunei Glogova, sat Olteanu.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Motru, un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Tismana, un echipaj din cadrul SAJ Gorj și un echipaj din cadrul SAJ Mehedinti, care au constatat ca în urma impactului au rezultat patru victime.

La spital au ajuns șoferul, două fete de 15 și 16 ani, dar și un băiat de 14 ani. Potrivit ISU Gorj, victimele nu erau încarcerate și erau conștiente. Acestea au primit primul ajutor calificat la fața locului, fiind ulterior transportate la spitalul din Motru pentru investigatii medicale suplimentare.

"Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un tânăr de 25 de ani, din comuna Bala, județul Mehedinţi, în timp conducea un autoturism pe DJ 671 B, din direcţia Baia de Aramă spre Motru, într-o curbă la stânga, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un cap de pod şi s-a răsturnat pe plafon", arată IPJ Gorj.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.(A.A.)

Vizualizări: 9,204

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: