Zeci de permise reținute în trei zile

Poliţiştii rutieri au desfăşurat în perioada 02-04 august acţiuni pentru depistarea în trafic a conducătorilor auto care nu respectă limita legală de viteză, reținând câteva zeci de permise.

În activităţile specifice, au fost angrenate 8 autospeciale de poliţie inscripţionate, care sunt dotate cu aparate video-radar și un pistol radar din dotarea IPJ Gorj, ocazie cu care au fost aplicate 324 de sancţiuni contravenţionale pentru abateri la regimul rutier. "Din totalul sancţiunilor aplicate pentru nerespectarea normelor OUG 195/2002, republicată, privind circulația pe drumurile publice, 232 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, din care 182 au fost constatate cu aparatele video-radar, iar 50 au fost constatate cu pistolul radar", arată IPJ Gorj.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 56 de permise de conducere, toate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

"În perioada desfăşurării acţiunii nu au fost înregistrate accidente rutiere soldate cu victime, în care să fie implicaţi cu vinovăţie conducătorii auto care nu au respectat limitele legale de viteză", precizează IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,907

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: