Mașină răsturnată la Bîlteni

Două persoane au fost rănite ușor marți, aproape de orele prânzului, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe raza localității Bîlteni din județul Gorj. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. 

La fața locului s-a deplasat o autospecială de stins incendii cu apă și spumă, cu modul de descarcerare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj, care au constatat că în urma impactului au rezultat două victime neîncarcarate.

Potrivit poliției, un bărbat de 27 de ani, din com Turburea, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și a ajuns pe partea dreapta a carosabilului, răsturnându-se. Răniți au fost șoferul și un pasager de 24 de ani, din Padeș.

Cele două persoane au fost preluate și transportate la spitalul din Rovinari. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Galerie foto




Vizualizări: 2,401

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: