Fiii unei judecătoare, amendaţi pentru scandal

Cei doi băieţi ai judecătoarei Elena Dafinescu, preşedinta instanţei din Novaci, au fost sancţionaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Radu şi Mihai Dafinescu au fost la discotecă la Crasna şi acolo au sunat la 112 pentru a se plânge că alţi tineri din Baia de Fier ar face scandal. În cele din urmă, poliţiştii şi jandarmii care au venit la locul solicitării şi-au dat seama că lucrurile nu stau chiar aşa, iar când le-au cerut celor doi fraţi datele de identificare, pentru a-i sancţiona, au început să primească ameninţări şi injurii din partea acestora.

Unii dintre agenţi spun că se vor adresa luni cu plângere către Parchet, pentru cele întâmplate, deşi, sub protecţia anonimatului, au precizat că au colegi care în trecut i-au mai sancţionat pe cei doi fraţi, iar amenzile au fost apoi anulate la instanţa condusă de mama celor doi.

Pentru aplanarea scandalului produs între cei doi fraţi şi oamenii legii în discoteca de la Crasna, a fost nevoie de deplasarea unui ofiţer de la Târgu Jiu, acesta fiind cel care a potolit discuţiile aprinse. Fraţii i-au acuzat pe poliţişti de comportament abuziv şi de multe alte lucruri pe care nu le-au putut proba însă la acel moment.

În final, Radu şi Mihai Dafinescu au fost sancţionaţi cu câte 1.000 de lei pentru scandalul respectiv, ei având posibilitatea să conteste amenzile în instanţă, acolo unde au mari şanse să obţină anularea lor.

Vizualizări: 7,210

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: