Mașinile de cusut Singer, durabile și ușor de folosit

Singer a scris istorie în cei peste 150 de ani de când a fost făcută prima mașină de cusut cu acest nume. De atunci și până azi, mașinile de cusut Singer au avut sute de variante, dar două lucruri în comun: sunt durabile și ușor de folosit.

Mașinile Singer de astăzi sunt mașini foarte bune și accesibile, care se potrivesc aproape oricăror bugete și nevoi de coasere. Acestea au prețuri de la câteva sute la câteva mii de lei, în funcție de anumiți parametri.Însă, cele mai bune oferte de masini de cusut Singer le vei gasi garantat la eMAG.

Mașinile de cusut  de la acest brand au ajuns la performanțele de astăzi pentru că au în spate mai bine de un secol și jumătate de transformări și îmbunătățiri. Mașini de cusut Singer produse la începutul secolului trecut sunt încă folosite în anumite gospodării, iar cei care cumpără modelele de astăzi pot fi siguri că le vor putea lăsa moștenire nepoților. Mașinile Singer produse și comercializate azi sunt la fel de durabile ca suratele lor din trecut, dar mult mai accesibile ca preț, mai ușor de utilizat și cu mai multe modele de coasere.

Având în vedere istoria fantastică a mașinilor de cusut Singer, lansarea fiecărui model nou este o provocare pentru producători, pentru a se ridica la standardele impuse de succesul predecesorilor. Astăzi vorbim însă de o viteză mai mare de lucru, de mai multe opțiuni decorative de cusătură. Modelele de astăzi sunt și mai ușoare în greutate.

Vizualizări: 1,759

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: