Medalii pentru cadeţii gorjeni la Campionatul Naţional de Lupte

Sportivii cadeţi legitimaţi la cluburile sportive din Târgu Jiu au avut evoluţii bune la faza finală a Campionatului Naţional de Cadeti la lupte libere, lupte feminine şi lupte greco-romane. O medalie de argint şi una de bronz au cucerit sportivii legitimaţi la CSS Târgu Jiu şi CS Pandurii Târgu Jiu.

Constanţa a fost în week-end gazda fezei finale a Campionatului Naţional de Cadeti la lupte libere, lupte feminine şi lupte greco-romane. La competiţie au luat parte şi sportivii gorjeni, calificaţi la faza finală, de la Clubul Sportiv Şcolar din Târgu Jiu şi Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu. Întrecerea a reunit peste 450 de sportivi luptători de la cluburile cu tradiţie în acest sport din ţară.

Luptătorii de la CSS Târgu Jiu, pregătiţi de antrenorii Rareș Voicescu, Sorin Vlădoiu și Gheorghe  Munteanu, s-au luptat pentru medalii la mai multe categorii, reuşind să aducă la Târgu Jiu o medalie de argint câştigată de Andrei Fulger, la categoria 45 Kg. Ceilalţi sportivi care au luptat pe saltea s-au clasat pe locul 5, Radu Istratie, la categoria 45 kg, şi Paul Sava,  la categoria 80 kg. Un alt luptător gorjean, Eduard Popescu de la CS Pandurii Târgu Jiu, a urcat pe podiumul campionatelor naţionale. Sportivul pregătit  de antrenorul Ștefan Tănase a obținut medalia de bronz.

Galerie foto


Vizualizări: 486

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: