Medie mare pentru Elena Hasna la Bac

Cunoscuta cântăreață din Târgu Jiu, Elena Hasna, a dat examenul maturității și l-a promovat cu brio. "Felicitari, copil minunat! Media 9,81 la BAC", a scris tatăl ei pe pagina de socializare.

Elena a absolvit Colegiul Național "Tudor Vladimirescu" din Târgu Jiu. A devenit cunoscută în 2013, când a primit premiul de popularitatea NEXT STAR, show-ul de talente de la Antena1. 

A obtinut peste 50 de premii nationale si internationale, printre care: Premiul I – Concursul judetean de muzica usoara - 2009; Golden Voice - Asociatia Vivere - Festivalul national "Coloana Infinitului"- 2012; Locul I festivalul international "TRIXIE" - Bulgaria 2012; Trofeul de platina - Festivalul international "Delfinul de Aur" - Navodari - 2013.

Unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România a trecut prin emoțiile examenului maturității. Selly a susținut examenul în Craiova, locul său de origine, la Liceul Frații Buzești.

Selly a postat pe contul său de Instagram notele obținute la Bac. Astfel, Selly a avut 9.50 la Limba și Literatura Română, nota 9.60 la Matematică și 9.70 la Biologie. Media generală obținută de Selly la Bac a fost de 9.60.

Vizualizări: 7,091

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: