NASA confirmă, Tom Cruise va filma în spaţiu

Actorul american Tom Cruise va filma în curând în spaţiu pentru unul din filmele sale. Acesta intenţionează să filmeze o peliculă la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale, în colaborare cu NASA.

Agenţia spaţială americană a confirmat informația  anunţând că „NASA este încântată să lucreze cu Tom Cruise la un film la bordul Staţiei Spaţiale!” „Avem nevoie de media  pentru a inspira o nouă generaţie de ingineri şi oameni de ştiinţă, pentru ca planurile ambiţioase ale NASA să devină o realitate”, a adăugat Tom Cruise pe Twitter.

Site-ul de specialitate Deadline.com a relatat anterior că Tom Cruise intenţionează să implice compania privată de călătorii spaţiale a lui Elon Musk, SpaceX, în acest proiect.

Pelicula nu va face parte din seria "Mission: Impossible" şi nu a fost anunţat deocamdată studioul de film care o va produce.

Filmările la "Mission: Impossible 7" din Italia, cu Tom Cruise în rol principal, au fost suspendate în luna februarie din cauza pandemiei de coronavirus.

Lansarea în cinematografe a continuării peliculei "Top Gun", cu Tom Cruise în rol principal, a fost amânată şi aceasta pentru luna decembrie.

Pandemia a obligat amânarea lansărilor următoarelor două filme din franciza "Mission: Impossible", astfel că primul va ajunge pe marile ecrane la sfârşitul anului 2021, iar cel de-al doilea de abia la sfârşitul lui 2022.

Vizualizări: 793

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: