Medinţu răspunde atacurilor lui Răuţ. Vezi cum!

Fostul director din CE Oltenia, pe vremuri mâna dreaptă a lui Laurenţiu Ciurel în demersul de a tăia salariile şi a muta oamenii de pe un post pe altul, sub presiune, a fost criticat de Aurel Mediuţu, şeful de la Energie. El crede că Răuţ face declaraţii împotriva conducerii pentru că a fost schimbat din funcţie, Direcţia de pază la care era director fiind desfiinţată. „Când stătea la masă cu noi, nu eram aceleaşi persoane?“, se întreabă, în mod legitim, Aurel Medinţu.

Ion Răuţ a fost retrogradat de mai multe ori din funcţie în ultimul an, ultima fiind cea mai dureroasă. Direcţia de Pază la care era director a fost desfiinţată, devenind serviciu. În trecut Răuţ a fost director de Resurse Umane, rămânând in istoria companiei ca fiind cel care a început cea mai hulită restructurare a personalului TESA, care s-a încheiat cu foarte multe procese şi scandaluri. A fost în consiliile de administraţie la Minprest şi UEF Motru, dar în câteva luni a fost schimbat din ambele funcţii.

Dar, desfiinţarea direcţiei de pază l-a făcut să spună că CE Oltenia e condus de „struţi cu capul în nisip, căprari şi Moş Teacă“. Aurel Medinţu, director la Divizia Energie, se întreabă de ce face aceste acuzaţii după ce a fost destituit. „Acum, eu ştiu dacă să suferă? Dacă suferă probabil o să se şi vindece. Eu am fost schimbat din funcţie de vreo 3-4-5 ori, mi-am văzut de treaba mea. Dacă se constata că e ceva în neregulă trebuia să spună atunci, nu când ai pierdut o funcţie. El nu se luptă numai cu Ciurel, pentru că am văzut că a declarat în presă că complexul acesta este condus de Moş Teacă, de canguri, de nu ştiu ce. Vă dai seama cât de jos a scăzut nivelul discuţiei. Când stătea la masă cu noi nu eram aceleaşi persoane?, se întreabă Medinţu.

Directorul din CE Oltenia a criticat şi activitatea lui Răuţ la Pază. Spune că ar fi trebuit să aibă până acum 300 de paznici, dar are 30 şi 13 TESA. Mai mult, ideile sale despre cum să se facă paza la CEO sunt catalogate de Medinţu drept SF. „A adus domn’ Răuţ o serie întreagă de specialişti care ne povesteau de drone, de alte chestii de genul acesta, făceam o pază SF. Bineînţeles că nu s-a realizat nimic din ce stabilisem iniţial. Am ajuns să avem 13 TESA şi 30 de muncitori“, a declarat Aurel Medinţu la Radio Infinit.

PAZĂ

CE Oltenia plăteşte anual peste 15 milioane de lei firmelor de pază, care de cele mai multe ori sunt implicate în furturile de fier sau cărbune de la CE Oltenia.  

Vizualizări: 193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: