Mesaj înduioșător de ziua lui Smiley de la Gina Pistol

Smiley a împlinit recent 37 de ani, ocazie cu care iubita sa Gina pistol i-a transmis un mesaj înduioşător. “Îmi ești tot! La mulți ani!”, a fost textul care l-a transmis Gina către solistul cu care are o relaţie de mai mulţi ani.

Fiind o zi specială pentru Smiley, care a împlinit frumoasa vârstă de 37 de ani, iubita sa, Gina Pistol, a ținut să-i lase un mesaj înduioșător pe o platformă de socializare. Aceasta a postat o poză cu cei doi, într-un cadru romantic la mare, iar în descriere a spus “Îmi ești tot! La mulți ani!”

În România probabil că nu numai tinerii au auzit de Smiley . Succesul său a venit încă de când a apărut cu trupa Simplu, la doar 17 ani, cucerind inimile a sute de mii de adolescenți. Însă chiar și acum, la 37 de ani, Smiley rezistă cu brio pe piața muzicală, scoțând hit-uri pe bandă rulantă.

Smiley, sau Andrei Tiberiu Maria, pe numele său complet, este cântăreț, compozitor, actor, prezentator dar și producător muzical, astfel că pe plan profesional este puțin spus împlinit.  Născut pe 27 iulie 1983, la Pitești, Smiley a descoperit că muzica este marea sa pasiune la doar 10 ani. Astfel că s-a îndreptat mai târziu către Şcoala Populare de Artă de la Liceul de Arte Dinu Lipatti, secţia chitară clasică, absolvind cu brio, după care a ales Facultatea de Comerț, de la Academia de Studii Economice, contrar vocației sale.

În 2001, a decis să facă mutarea care l-a adus pe primele topuri în România, și anume s-a alăturat trupei Simplu, care a făcut istorie în țara noastră, lansând hit-uri precum “Oare știi”, “Zece”, “Oficial îmi merge bine”, având și colaborări de succes cu Marius Moga, Cream, Alex Velea sau Andra.

Însă Smiley și-a început cariera solo încă din 2008, înregistrând un succes nebun, piesele sale putând fi ascultate la toate posturile de radio din țară. La scurt timp după, ajunge să primească un rol într-un serial de pe ProTv, fiind după aceea cooptat la Românii au Talent și Vocea României, producții care au avut un succes nemaipomenit.

Vizualizări: 2,074

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: