O vedetă Pro Tv candidează la funcţia de primar

O vedetă de la ProTV lansează o provocare inedită după ce a intrat pe scena politică. Elena Lasconi a lăsat televiziunea şi va candida la primăria oraşului Câmpulung Muscel.

Elena Lasconi ar putea deveni primar în Câmpulung. Fosta vedetă de la Pro TV Elena Lasconi s-a hotărât să candideze pentru fotoliul de primar la Câmpulung Muscel. Vedeta Pro Tv Elena Lasconi va candida în acest an la Primăria Câmpulung Muscel, oraş unde şi-a cumpărat o casă şi de care e foarte ataşată. „Eu iubesc Câmpulungul, renunţ la cariera mea pentru a aduce municipiul în secolul XXI şi a schimba viaţa oamenilor în bine. Refuz să mai fac parte din categoria oamenilor care se plâng de cine ne conduce. Vreau şi pot sa fac ceva cu adevărat important şi tocmai de aceea am nevoie de o echipă bună. Dacă voiam sa «bifez» o carieră politică era simplu să iau in calcul europarlamentarele sau alegerile parlamentare. Eu am ales Câmpulung, un oraş fără miză, pentru că iubesc oamenii de aici, tradiţia, istoria”, a spus Elena.

Născută pe 20 aprilie 1972, la Haţeg, Elena Lasconi s-a angajat la PROTV încă din 1995, fiind iniţial prezentator şi corespondent al postului de la Deva. A realizat sute de reportaje cu şi despre minerii din Valea Jiului. După mineriada din 1999 a ajuns la PRO TV Bucureşti, unde a fost prezentator la Ştirile PRO TV de dimineaţă şi prânz. După aceea a fost corespondent special şi de război.

Sub sloganul „V-au mințit destul baronii. Stop! Votează cu Lasconi!”, vedeta Pro Tv şi-a invitat susţinătorii alături pentru un proiect în premieră în Câmpulung și în țară.

Vizualizări: 2,496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: