Vulpița și Viorel, infectați

Antena 1 a intrat din nou în panică după ce Vulpița de la Acces Direct s-a întors de acasă, din Blăgești, bolnavă. Tânăra făcută vedetă de postul Antena 1 și soțul ei Viorel s-au infectat cu noul coronavirus.

Realizatoarea emisiunii, Mirela Vaida, și-a făcut testul, al ei fiind negativ. Cei doi tineri de care televiziunea își bate joc fac audiențe record de luni bune, mult peste alte emisiuni ale postului.

Ediția de joi a emisiunii nu a mai fost difuzată, în locul ei rulând o emisiune mai veche, filmată în weekeed. Ulterior, s-a aflat că starea de rău a Vulpiței este cauzată de Covid-19.

Potrivit spuselor Mirelei Vaida, Veronica și Viorel Stegaru au făcut testul în urma unor simptome avute de către Vulpița. 

"Am aflat azi la 16 că sunt pozitivi la noul coronavirus, așa că decizia înțeleaptă a fost ca toată lumea să meargă acasă. Am chemat firme de specialitate care fac dezinfecție. DSP a intrat în legătură cu noi. Eu nu am intrat în contact direct cu ei. Noi nu ne vedem decât în emisiune, atât și nimic altceva. Nu am altă legătură cu aceste personaje. Am făcut și eu testul rapid, a ieșit negativ. Aștept și testul PCR, aștept să văd mâine ce spune", a spus moderatoarea emisiunii.
 

Vizualizări: 2,336

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: