Michael Schumacher va apărea în public după şapte ani

Un apropiat al pilotului Michael Schumacher dă speranțe fanilor acestuia şi spune că se pregătește să apară din nou în public. Ar fi prima apariție în public a lui Michael Schumacher după șapte ani de la tragicul accident suferit la schi.

Un moment la care mulți dintre fanii germanului nici nu mai sperau este apariţia din nou în public a pilotului german. Unul dintre oamenii care sunt cei mai apropiați lui Schumacher, Jean Todt, fost manager la Ferrari, a fost să îl viziteze pe marele campion de F1, iar acesta i-a transmis că se pregătește pentru a apărea din nou în public. „L-am văzut pe Michael săptămâna trecută. Se luptă! Sper că întreaga lume va putea să îl vadă din nou. De fapt, chiar se pregătește să apară din nou în public. El și familia sa fac eforturi în acest sens”, a declarat Jean Todt pentru Daily Mail.

În decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un grav accident în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi. De atunci, familia a oferit foarte puține detalii despre starea sa de sănătate. De mai mulți ani, Michael Schumacher se recuperează în vila familiei din Geneva, Elveția.

Vizualizări: 1,754

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: