Mesajul lui Constantinides la plecarea de la Energia: Finanţaţi echipa!

Energia Târgu-Jiu a pierdut pe teren propriu în faţa echipei Dinamo Bucureşti, scor  93-96. Ultimul meci din 2015 al Energiei a însemnat şi ultimul meci ca antrenor principal al formaţiei gorjene pentru Antonis Constantinides. Antrenorul cipriot al baschetbaliştilor s-a despărţit de Energia, iar până la semnarea unui contract cu un nou antrenor, echipa va fi condusă de Claudiu Alionescu şi Iannis Diamantakos.

Ultimul meci din 2015 al Energiei a însemnat şi ultimul meci ca antrenor principal al formaţiei gorjene pentru Antonis Constantinides. „Ca o ironie, am început cu o înfrângere şi am terminat cu o înfrângere…“, a declarat Antonis Constantinides, la finalul partidei. Sub comanda lui Antonis Constantinides, Energia a obţinut bronzul în Liga Naţională şi bronzul în EuroChallenge. În actuala stagiune a FIBA Europe Cup, Constantinides a calificat gruparea gorjeană în TOP32. Oficialii Energiei au demarat căutările pentru un alt antrenor. Până la sosirea unui nou principal pe banca Energiei, interimatul va fi asigurat de Claudiu Alionescu şi Iannis Diamantakos.

Antonis Constantinides, antrenorul Energia Târgu-Jiu, şi-a luat rămas bun de la fanii baschetului gorjean. “Vreau din suflet să le mulţumesc tuturor celor de aici, din Târgu Jiu. Nu a fost doar un sezon şi jumătate plin de succes. Acest sezon şi jumătate m-a făcut să mă simt ca şi cum m-am născut aici. Nu voi uita niciodată că această echipă mi-a oferit şansa să antrenez în afara graniţelor ţării mele. Simt că acest club mi-a oferit mai mult decât i-am oferit eu la rândul meu şi de aceea va fi în sufletul meu pentru totdeauna“, a declarat Constantinides, printre cei nominalizaţi la mulţumiri fiind şi fostul şef al CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel. El a făcut apel la finanţatorii echipei pentru a continua să ajute baschetul din Târgu Jiu. „Am văzut un oraş care iubeşte sportul în general, baschetul, handbalul şi fotbalul. Nu puteţi lăsa această echipă fără suport financiar. Mă refer acum la baschet, fiind partea mea, spun că Energia, în ultimii trei ani, este cea mai de succes echipă din România“.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: