Mesajul lui Eric de Oliveira de pe patul de spital

Fostul jucător de la Pandurii, Eric de Oliveira, a ajuns miercuri la spital după o serie de complicaţii. Între timp starea de sănătate a jucătorului brazilian s-a îmbunătăţit şi acesta s-a adresat fanilor de pe patul de spital!

Fostul fotbalist brazilian Eric de Oliveira a avut o primă reacție după ce a fost internat de urgență, fiind diagnosticat cu blocaj renal. Eric de Oliveira, trece prin clipe grele în această perioadă dar rămâne optimist. El a fost transportat de urgență de la Mediaș la Târgu Mureș pentru investigații suplimentare, după ce a început să se simtă din ce în ce mai rău, iar medicii l-au diagnosticat cu blocaj renal.

Fostul fotbalist de la Gaz Metan este în afara oricărui pericol și a oferit prima reacție, chiar de pe patul de spital. În continuare internat în spital, Eric de Oliveira a ținut să transmită un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare. Brazilianul a vrut să le mulțumească fanilor care și-au manifestat susținerea în ultima perioadă, cărora le-a dat asigurări că va reveni și mai puternic decât până acum. „Mulțumesc frumos pentru sutele de mesaje pe care le-am primit! Sunt bine. Nu pot vorbi la telefon, însă văd tot sprijinul familiei, prietenilor și fanilor! Sunteți cei mai tari!”, este prima parte a mesajului transmis de Eric de Oliveira.

Starea de sănătate a brazilianului este cu siguranță mult mai bună, acesta fiind într-o dispoziție care i-a permis să facă și glume pe seama instrumentelor medicale de monitorizare la care este conectat. „Și aici port banderolă, dar nu de căpitan”, s-a amuzat fostul fotbalist de la Pandurii Târgu Jiu care a mai jucat în cariera sa la Gaz Metan Mediaș, Viitorul Constanța şi FC Voluntari.

Vizualizări: 1,505

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: