Mihai Rotaru: UEFA nu admite să se păcălească jucătorii

Patromul Universităţii Craiova a reacţionat după apariţia documentelor în care FRF recunoaște că echipa lui Adrian Mititelu ar fi continuatoarea clubului din Craiova. Mihai Rotaru spune că e o mare păcăleală şi că UEFA nu admite să falimentezi o societate.

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, nu crede că FRF și UEFA ar putea considera că echipa lui Adrian Mititelu este adevărata echipă a orașului. FRF a confirmat, în procedura privind licenţierea cluburilor profesioniste din România, că, prin deciziile TAS, s-a stabilit definitiv că FC U Craiova 1948 S.A. este continuatorul de drept al clubului Fotbal Club Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru, patronul rivalei din oraș, a reacționat pentru ProSport la aflarea acestei informații. „UEFA nu admite ca o persoană sau grup de persoane să păcălească jucătorii. Așa că, dacă acel grup de persoane falimentează o societate și, după aceea, înființează alta, UEFA îl pune sa plătească. În plus, noi nu avem treabă cu vechea societate a lui Mititelu. Noi nu am susținut niciodată că suntem continuatorul lui din 2011, din moment ce am și jucat unii împotriva celorlalți. Este o mare păcăleală! Echipa lui nu are nicio treabă cu adevărata Universitatea Craiova”, a declarat Mihai Rotaru pentru ProSport.

FC U Craiova a promovat în Liga 1 acum un sezon, terminând pe locul 4 în play-out, iar Universitatea Craiova pe locul 3 în play-off.

Vizualizări: 921

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: