Mesajul lui Vlaicu la încheierea mandatului la Crucea Roșie Gorj

Marius Vlaicu pleacă din fruntea Crucii Roșii Gorj. În locul său, a fost desemnată Alina Diaconescu. Marius Vlaicu a condus zece ani filiala de la Gorj a Crucii Roșii. 

 

A făcut acum un bilanț al activității sale în fruntea Crucii Roșii. A bifat una dintre cele mai importante realizări: a dotat filiala cu o ambulanță. 

"Am participat cu emotie la Muzeul Județean Gorj la Adunarea Generala a Flialei Gorj a Societății Naționale de Cruce Roșie din Romănia-SNCRR, ocazie cu care după 10 ani in care am condus Filiala Gorj, am predat mandatul de Presedinte in conformitate cu Statutul SNCRR . A fost un moment de bilanț, cu multe proiecte realizate și multe proiecte care se vor realiza in viitor. Am reușit intr o perioada destul de dificilă, sa dotez Filiala Gorj cu o Ambulanța care va putea fi folosita atat de cetațeni cat si la competițiile sportive la preturi rezonabile. 

Aceste proiecte le-am realizat pentru ca am avut parte de oameni deosebiți, de VOLUNTARI DEVOTAȚI, din tot județul Gorj , oameni cu un suflet minunat , care si au dedicat din timpul liber pentru a ajuta semenii nostrii , drept pentru care le MULȚUMESC și le doresc multă sănătate. Mă bucur ca succesorul meu este o doamna, ALINA VIOLETA DIACONESCU, o VOLUNTARĂ cu care am colaboarat foarte bine. Sunt sigur că aceasta relație bună pe care am avut o, va fi garanția continuității si a unor rezultate viitoare eficiente pentru semenii noștrii, mai ales ca voi rămăne in continuare același VOLUNTAR ACTIV", este mesajul lui Marius Vlaicu. 

Vizualizări: 1,074

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: