Messi sau Ronaldo? Ce spun cifrele!

Lionel Messi are de peste trei ori mai multe goluri decât Cristiano Ronaldo în actualul campionat, însă portughezul are o medie de reuşite mai bună decât rivalul argentinian în acest sezon, dacă luăm în calcul și meciurile din cupe și de la echipa națională.

Starul lui Real Madrid are un gol marcat la fiecare 103 minute, iar vedeta Barcelonei la fiecare 115 minute, au calculat jurnaliştii de la As. În total, Cristiano Ronaldo a marcat 18 goluri, iar Messi 20. În calcul au fost luate toate partidele oficiale disputate de cei doi atât la cluburi, cât şi la echipele naţionale. Lusitanul a marcat 14 goluri în acest sezon pentru Real Madrid: patru în campionat, nouă în Liga Campionilor şi unul în Supercupa Spaniei.

Cristiano Ronaldo a devenit miercuri primul jucător din istorie care a înscris în toate cele şase etape din grupele Ligii Campionilor. La naţională a înscris de patru ori în preliminariile Cupei Mondiale. Portughezul are 18 goluri în 1861 de minute, o medie de o reuşită la 103 minute.

Lionel Messi are 17 dintre cele 20 de goluri stagionale pentru Barcelona. 13 au fost marcate în campionat, unde este golgheter, trei în Liga Campionilor şi unul în Supercupa Spaniei. La naţională, Messi a reuşit un hat-trick cu Ecuador. 2313 minute i-au trebuit lui Messi pentru a înscrie 20 de goluri, o medie de un gol la 115 minute.

În această săptămână, Cristiano Ronaldo a câştigat al cincilea „Balon de Aur” din carieră şi l-a egalat pe rivalul Lionel Messi la acest capitol. (A.A.)

Vizualizări: 297

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: