Liga a doua intră în vacanță. Pandurii, ultimul meci în mocirlă

Chindia Târgoviște – Pandurii Târgu Jiu a fost ultimul meci din acest an în Liga a II-a, un meci în care gorjenii au fost mediocri, ca și în restul campionatului. Chindia a înscris în min. 7 prin Cristian Neguț și scorul a rămas 1-0 până la finalul meciului. Doar intervențiile portarului Stanca au făcut ca scorul să fie unul strâns.

Partida de la Târgoviște a început cu un moment de reculegere în memoria Regelui Mihai I. Golul gazdelor a venit la prima fază de atac, când Neguț a preluat o minge la zece metri de poartă, a șutat în bară, iar balonul a deviat în gol. Cristian Neguţ trebuia să fie rezervă în acest meci, însă a fost introdus titular după ce Pencea s-a accidentat uşor la încălzire. Antrenorul Croitoru a făcut schimb între cei doi jucători.

După doar 20 de minute de joc, terenul a devenit mocirlă, iar ceea ce s-a întâmplat în teren nu a mai semănat cu un meci de fotbal. Jucătorii au alergat practic prin noroi, iar de controlul mingii nu mai putea fi vorba. Au fost încercări de șut la poartă de ambele părți, dar toată lumea aștepta pauza.

Așa cum era de așteptat pe un astfel de teren, au urmat accidentările. Denis Brînzan a acuzat o accidentare imediat după pauză, când a căzut pe teren, însă antrenorul Adrian Bogoi a strigat la el că nu are cine să-l înlocuiască. După două minute l-a înlocuit însă cu Maxin. Ocazii au mai fost de ambele părți, dar scorul a rămas 1-0, iar Pandurii a terminat anul pe un loc retrogradabil.

Campionatul se va relua pe 24 februarie.

Vizualizări: 973

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: