Mihnea Vîlceanu, un om special cu o voce specială

Mihnea Florin Vîlceanu este al treilea gorjean care a trecut de faza audiţiilor pe nevăzute la Vocea României. Acesta a interpretat piesa „Whatever it takes” şi va face parte din echipa lui Smiley, care a fost primul jurat care a apăsat butonul. Şi Andra s-a bătut pentru concurentul din Gorj. „M-am întors şi pentru că am văzut reacţia necontrolată a publicului, eu mă ghidez foarte mult şi după reacţiile lor”, a spus Smiley. „Am nevoie de oameni care iubesc muzica în echipa mea”, a spus Andra.

Mihnea Florin Vîlceanu a absolvit Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu şi Universitatea de Vest din Timişoara - Facultatea de Matematică şi Informatică. Acum patru ani şi jumătate, un accident avut pe pârtia de schi l-a imobilizat în scaunul cu rotile. Şi-a fracturat coloana vertebrală şi nu-şi simte deloc picioarele, însă are o voce care i-a pus pe jar pe cei doi antrenori.

Înainte de a descoperi muzica, Mihnea trăia un coşmar şi nu voia să conceapă că nu va mai putea merge vreodată. Părinţii i-au şi ascuns acest lucru o perioadă, pentru a nu-l demoraliza şi mai tare. 

Smiley a spus de ce s-a întors: „Recunosc că m-am întors pentru că eram foarte curios cine are limbariţa asta şi pentru că am văzut reacţia necontrolată a publicului şi pentru mine publicul e foarte important şi mă ghidez mult după reacţiile lui. Cântarea ta n-a fost perfectă, dar ceea ce ai reuşit tu este special”.

Felicitat de foştii profesori

Mihnea Vîlceanu a primit sute de mesaje de felicitare pe pagina de socializare, inclusiv de la rectorul Universităţii de Vest, Marilen Pirtea. „Absolvent, şef de promoţie, masterand... dar şi talentat din plin. Este vorba despre Mihnea, studentul nostru. Ieri seară, acesta a convins juriul de la Vocea României. Pe noi ne-a convins deja de mult timp. La cei ca el mă refer de fiecare dată când spun că UVT nu-şi doreşte cei mai mulţi studenţi, ci pe cei mai buni!”, a scris Pirtea, Mihnea Vîlceanu fiind şef de promoţie la Facultatea de Matematică-Informatică.

Şi Mădălin Bunoiu, prorectorul Universităţii de Vest, i-a transmis felicitări, mai ales că ambii sunt din Gorj. „Vîlceanu Mihnea Florin, un tânăr deştept, frumos şi inimos care s-a integrat perfect în comunitatea UVT. Un tânăr apreciat şi iubit de toţi cei cu care interacţionează. Şi gorjean. Felicitări Mihnea! And keep going!”, a scris Bunoiu. „Un om special cu o voce specială”, a fost comentariul unei prietene, pagina de socializare fiind plină de astfel de mesaje.

În ediţia trecută s-au mai calificat doi gorjeni, Elena Hasna şi Mihai Turbatu, ambii fiind în echipa Andrei.

Vizualizări: 2,178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: